Startende ondernemers

Het starten van je (eerste) onderneming is een grootse gebeurtenis! Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je alle puntjes op de ‘i’ zet. Maar er komt nogal wat op je af wanneer je een startende ondernemer bent.

Wij adviseren en begeleiden je door het gehele traject: van je bedrijf opzetten tot plannen maken om te blijven groeien.

Waar moet je allemaal om denken?

Waar moet je allemaal om denken wanneer je start? Een onderneming beginnen is meer dan alleen een prachtig idee hebben; je moet bijvoorbeeld ook rekening houden met het effect van het hebben van een eigen bedrijf op je privésituatie.

Start je alleen of heb je meteen personeel in dienst nodig? En hoe ga je je toekomst regelen, je pensioen?

Dit zijn een aantal van de zaken waar je meteen vanaf het starten over na moet denken. En wij helpen je daar graag bij, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent: ondernemen. Wij denken met je mee, zodat je geen deadlines mist zoals het op tijd indienen van je belastingaangiften. Wat doet Administratie- en advieskantoor Flapper en Van Roosmalen voor je?

Na ons kennismakingsgesprek, waarbij we al je plannen goed doorgronden, kunnen we je op veel manieren bijstaan.

Hierbij denk je aan:

 • Administratie starten en inrichten
  Elke onderneming heeft een financiële administratie. Naast de wettelijke verplichting om deze te voeren, geeft het je ook meteen vanaf de start een helder inzicht in de financiële status van je onderneming.
  Wij automatiseren en koppelen al je gegevens onderling. Dit is efficiënt, accuraat en makkelijk toegankelijk voor jou én voor ons.
 • Vastleggen van afspraken
  Contracten, overeenkomsten: wat heb jij precies nodig om succesvol te starten?
 • Rechtsvorm voor je onderneming
  Begin je alleen, als eenmanszaak? Of start je als bv in verband met de risicodekking en verwachte winsten?
  Wij adviseren je in de rechtsvorm die het beste past.
 • Pensioenvoorzieningen
  Het klinkt ver weg, maar je moet het op tijd regelen anders kun je inkomsten tekortkomen wanneer je het nodig hebt. Wij adviseren je de beste regelingen om ook later goed te kunnen leven.
 • Personeel en salaris
  Wanneer je je onderneming niet alleen (meer) kunt runnen dan neem je personeel aan. Welke contracten heb je nodig en hoe betaal je ze op tijd? En denk er ook aan dat je loonaangifte moet doen.
  Wij helpen je met een strakke salarisadministratie.
 • Financieringen
  Voor het starten of voor later, wanneer je wilt groeien en innoveren, kun je financieringen aanvragen. Een prognose opgesteld door Administratie- en advieskantoor Flapper en Van Roosmalen geeft meer vertrouwen bij de banken en investeerders.

Bedrijfsstructuur, financiële plannen voor de toekomst, mogelijkheden tot groei: wij denken enthousiast en proactief met je mee om je plannen nog verder concreet te maken.

Want: Ons doel is om jouw doel te behalen!

Loop gerust eens binnen!

Wanneer je vragen hebt dan wil je daar niet over blijven piekeren. Dat levert stress op en vertraagt de start en groei van je (eerste) onderneming.

Je kunt ons geheel vrijblijvend bellen of mailen voor een kennismakingsgesprek. We nemen al je vragen door en bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Jij loopt de deur uit met het vertrouwen dat wij er voor je zijn. Met onze betrokken adviseurs sta jij niet alleen voor alle verschillende facetten van het starten met een onderneming: we doen het samen met jou.

Persoonlijk contact levert de mooiste verbindingen op! Maak daarom gerust een vrijblijvende kennismakingsafspraak, zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Contact