Particuliere diensten

Iedereen in Nederland moet belasting betalen. Gelukkig maakt de Belastingdienst het je zo makkelijk mogelijk door al veel voor je in te vullen.

Toch kunnen er veranderingen optreden die je belastingaangifte anders maken. Van die veranderingen besef je soms niet dat ze consequenties hebben voor je belastingaangifte waardoor je een incorrecte aangifte indient.

Met alle gevolgen van dien. Hoe voorkom je dit?

Wij zijn hier om je te helpen.

Belastingaangiften

Wij zijn er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van een belastingaangifte.

Voor particulieren zijn dat hoofdzakelijk de volgende belastingaangiften:

  • Inkomstenbelasting
  • Schenkbelasting
  • Erfbelasting

De Belastingdienst heeft het grootste gedeelte van je gegevens al voor je ingevuld, wel zo makkelijk, maar er zijn altijd veranderingen in je situatie mogelijk die van invloed zijn op je aangifte.

Grote wijzigingen zoals een overlijden of scheiding bijvoorbeeld. Of een verandering van je inkomsten. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, in de vorm van een naheffing, wil je zeker weten dat al je gegevens goed ingevuld worden.

En dat daarbij ook gelet wordt op eventueel belastingvoordeel.

Wij vullen je aangifte voor je in, met alle aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden. Zodat jij erop kunt vertrouwen dat je krijgt waar je recht op hebt en alleen betaalt wat nodig is.

Belastingadvies

Heb je (enig) vermogen opgebouwd, dan kun je erover nadenken om bij leven al schenkingen aan je kinderen (of andere partijen, zoals een goed doel) te doen. Door hier tijdig over na te denken en met ons te overleggen, kun je voorkomen dat de ontvangende partij (veel) belasting moet betalen over je gift.

Toeslagen

Kleine veranderingen in je inkomen kunnen grote gevolgen hebben voor je toeslagen. Het kan leiden tot te veel ontvangen toeslagen, welke je moet gaan terugbetalen, inclusief belastingrente.

Om er zeker van te zijn dat jouw belastingen en toeslagen zo accuraat mogelijk ingevuld worden, doen wij graag de aangifte en aanvraag voor je.

Persoonlijk contact levert de mooiste verbindingen op! Maak daarom gerust een vrijblijvende kennismakingsafspraak, zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Contact