“Met persoonlijke betrokkenheid en deskundig advies leveren wij maatwerk aan elke klant.” Linda en Maurits

Maurits Flapper

Administratie- en advieskantoor Flapper en Van Roosmalen.

Wat een prachtige, ‘once in a lifetime’  kans: mijn eigen administratie- en advieskantoor runnen, samen met collega Linda. Het is mijn grootste en mooiste uitdaging tot nu toe en ik kijk vol enthousiasme de toekomst tegemoet.

Maurits

Mijn carrière is 10+ jaar geleden begonnen bij een groot accountancy- en belastingadvieskantoor hier in het noorden van Nederland.

Fris vanuit mijn opleiding HBO Accountancy ben ik in Sneek begonnen als junior assistent en doorgegroeid tot relatiemanager. In die jaren heb ik een mooie, leerzame ontwikkeling doorgemaakt. Het heeft me gevormd tot de gemotiveerde, enthousiaste en nog steeds leergierige ondernemer die ik nu ben.

Het grootste plezier in mijn werk haal ik uit het persoonlijk betrokken zijn bij mijn klanten. Hierdoor leer ik al mijn klanten goed kennen en dat zorgt ervoor dat ik proactief met hen kan meedenken en dat ik daarnaar kan handelen.

Door voor mijn klanten vooruit te kijken en veranderingen in het fiscale landschap in de gaten te houden, kan ik zeer vroegtijdig attenderen op belangrijke, noodzakelijke of voordeligere oplossingen.

“Wij werken met mensen, niet met klantnummers.”

Meer Maurits...

Naast het zelf ondernemer zijn, ben ik ook een fanatiek voetballer; gedreven en gericht op doelen behalen als een team is altijd onderdeel van mijn leven.

Verder ben ik regelmatig in de mooie omgeving en bossen van Gaasterland te vinden: hardlopend, wandelend of mountainbikend. De frisse buitenlucht is verkwikkend en houdt me scherp.

Het is ons doel om onze klanten volledige ondersteuning en gepaste oplossingen te bieden bij alle fiscale en financiële vraagstukken die zij tegenkomen.

Dit doen wij door persoonlijke betrokkenheid voorop te stellen en proactief mee te denken met de ondernemer en zijn bedrijf. Zo bieden wij ondernemers dienstverlening op hun maat.”

Linda van Roosmalen

Dit administratiekantoor ken ik al mijn hele leven: het is in 1990 opgericht door mijn vader en zijn compagnon.

Het voelt als een grote eer dat ik, samen met Maurits, dit kantoor van hen mag overnemen en voortzetten in onze eigen, moderne visie.

 

Linda

Mijn 7+ jaar ervaring heb ik opgedaan bij verschillende accountantskantoren, van Brabant tot Sneek.

Tijdens mijn loopbaan heb ik mij continu doorontwikkeld en kan ik met trots zeggen dat ik in mei 2023 de titel Accountant AA heb behaald.

Het mooiste onderdeel van mijn werk is het persoonlijke contact met een grote verscheidenheid aan verschillende klanten: achter elk bedrijf zit een andere ondernemer.

Iedereen heeft andere fiscale en financiële vraagstukken die ik voor hen kan oplossen. Zo kan ik ze echt ontlasten en dat geeft veel voldoening.

“Wij creëren ruimte voor ondernemers om te ondernemen door fiscale en financiële vraagstukken op te lossen.” 

Meer Linda...

Mijn familie en vrienden zijn heel belangrijk voor me. Samen leuke dingen doen, lekker eten, wandelen of eropuit gaan geeft me veel energie.

Naast leuke en ontspannen activiteiten doen, sport ik graag een aantal keer in de week: lekker even hardlopen in het bos of fanatiek bezig in de sportschool.

En al die energie neem ik elke werkdag weer mee naar kantoor, voor mijn klanten.

Persoonlijk contact levert de mooiste verbindingen op! Maak daarom gerust een vrijblijvende kennismakingsafspraak, zodat we elkaar kunnen leren kennen.

Contact